Støt via Dokument 24

30. aug 2022

Du kan donere arv til os gennem oprettelse af dit testamente. Testamentet bliver gratis, når du skriver os ind i testamentet. Du vælger selv hvor meget arv, du ønsker at donere til os. 

 Vi håber, at du vil være med til at støtte børn med livstruende sygdomme, så vi sammen kan give børnene eventyrlige oplevelser.

Når du vælger at støtte Min Drømmedag gennem donation af arv, gøres det ved at oprette et testamente. Vi har indgået et samarbejde med virksomheden Dokument 24, så du nemt og enkelt kan oprette dit testamente online. Testamentet bliver gratis, når du skriver os ind i dokumentet.

Hvis du har spørgsmål til oprettelsen af testamentet, eller blot ønsker at tale om arvemæssige forhold, kan du også få gratis juridisk rådgivning hos Dokument 24.

Vi håber, at du vil betænke os i dit testamente. På forhånd mange tak for din støtte.

Andre nyheder

Støt os vha. Odendo

Støt os vha. Odendo

Køb og støt via Odendo På Odendo.dk kan du støtte Min Drømmedag, når du handler. Odendo er en socialøkonomisk virksomhed, hvor du gennem deres auktionsplatform kan gøre en god handel og samtidig støtte et godt formål med 5% af salgsprisen på de auktioner, du vinder....

Lad os holde kontakten

Hold dig opdateret på vores arbejde. Følg os på de sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Rødehusvej 90, 9560 Hadsund