Min Prinsessedrøm

En gang om året arrangerer Min Drømmedag et eventyr af en dag. Pigerne inviteres til et overdådigt photoshoot på et rigtigt slot med puffede prinsessekjoler, skøn make-up og hår-styling udført af professionelle fotografer, make-up artister samt skønne frivillige, der er med til at gøre dagen helt uforglemmelig. Alle medvirkende donorer deres tid og lønnes i den glæde, det giver at gøre noget uforglemmeligt for andre.

Arrangementet løber af stablen i uge 40 2024.

Vil du vide, hvordan dit barn kan blive en del af årets prinsessedag? Læs mere om hvordan du ansøger nederst på denne side.

Eventyret Kalder

Drømmen

Den grønne allé med de duftende roser byder velkommen på slottet. Ved døren står hoffet og tager imod. Nu begynder eventyret, en dag I aldrig vil glemme.

”Vi kom ind til de fineste prinsessebord, fyldt med lyserødt slik og prinsesseting. Det var så fint.” – Sarah’s mor

Kagebordet bugner af lækkerier og hofdamerne serverer alt hvad hjertet kan begære. Prinsessen sidder ved bordet med sin elskede omkring sig. Må man virkelig godt spise to kager? Der grines og krammes, danses og snakkes. Mon slottet har et spøgelse? Hvem mon boede her i gamle dage? Hov, var det en svale, der fløj forbi vinduet?

”Marion fik det hele til at gå op i en højere enhed, med sin venlig og hjertevarme personlighed og jeg er taknemmelig for det netop var Isabella der fik muligheden for at være prinsesse for en dag. Vi fik os alle en oplevelse for livet og vi vil ikke tøve et sekund hvis vi fik muligheden for at deltage igen.” Isabella’s mor

Nu går døren op til de smukkeste sale og prinsessen kigger ind, iført tylskørt og diadem. Nu er det tid til at tage eventyrlige billeder. Kjolen drejer og drejer imens prinsessen griner, kameraet klikker og det hele bliver fanget til evig tid.

”Det var så rørende, at se hvordan Filippa blomstrede og nød dagen. Hendes drøm om at være prinsesse, var gået i opfyldelse, og jeg tror Filippa for første gang i lang tid glemte alt om hendes sygdom.” – Fillippa’s mor

Så går turen hjemad over brosten, imens solen går ned. Lykkelig og med maven fuld af eventyr sover prinsessen på bagsædet. For altid forandret og med en pose af magi til brug, når hverdagen melder sin ankomst.

”Vi vil gerne sige TUSIND TAK for en helt uforglemmelig dag. Vi vidste ikke helt, hvad vi skulle forvente, men hele dagen var bare fyldt af superlativer og overgik alt, hvad vi havde forestillet os.” Katja og Celine’s forældre

Sådan ansøger du til Min Prinsessedrøm 2024

Vi modtager ansøgninger for alle piger, der er fyldt 1 år, men endnu ikke er fyldt 18 år, og som lider af en livstruende sygdom. Lægeerklæring kan være nødvendig, hvis ikke prinsessen er kendt i Børnecancerfonden eller Make-A-Wish Danmark, men vi modtager gerne ansøgninger, uden den er medsendt i første omgang. Hvis du sender din ansøgning til Make-A-Wish Danmark, behøver I ikke bruge et ønske. Hvis I vælger at bruge et ønske, vil der automatisk følge mere med i oplevelsen end normalt. Vi kontakter altid pigens forældre eller værge og meddeler dem, at der er blevet ansøgt på deres barns vegne.

For at søge om at komme i betragtning til Min Prinsessedrøm, kan du sende et brev/en mail til:

Børnecancerfonden – Marianne Benzon Nielsen – Vester Farimagsgade 1, 3. sal – 1606 København V – mbn@boernecancerfonden.dk
Make-A-Wish Danmark – Anja Herbst – Ringager 4D, st. – 2605 Brøndby – anja@makeawish.dk

Du kan også udfylde vores ansøgningsskema herunder. Vi skal have modtaget din ansøgning senest d. 19. august 2024. Har du ikke hørt fra os inden uge 38, har vi desværre ikke valgt din prinsesse. Vi lægger altid ansøgningerne tilbage i bunken hvis prinsessen ikke bliver valgt i første omgang, så man behøver ikke sende en ny ansøgning. 

 

Ansøgningsskema

9 + 2 =

Info omkring fotografering på en drømmedag:

Når det kommer til at skabe uforglemmelige øjeblikke som vi gør i vores frivillig forening ”Min Drømmedag”, er vi meget afhænige af at kunne finde sponsorer og fonde som har lyst til at støtte vores gode formål, med penge og gaver. Derfor har vi brug for smukke, livsbekræftende billeder, som fremhæver vores arbejde og skaber opmærksomhed omkring foreningen. Billederne fanger øjeblikke af glæde, håb og styrke, og de bliver et vindue til vores verden for dem, der støtter os og vores arbejde ved vores, ”Min Indre kriger” uge i foråret og ”Min Prinsessedrøm” i efteråret.

Derfor har vi på hver lokation, et dedikeret hold af portræt-, backstage- og videofotografer som følger hvert enkelt barn og deres familie gennem dagen og fanger de uforglemmelige øjeblikke, som giver familierne en oplevelse ud over det sædvanlige.

Hvor bruges billederne:

  • Film og billederne anvendes bla. i forbindelse med omtale/presse/markedsføring af ”Min Drømmedag”,
  • På Min Drømmedags hjemmeside samt fotografernes egne hjemmesider.
  • I brochurer, annoncer og lign. for ”Min Drømmedag”.
  • På sociale medier som Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn og lign.
  • Første billede af jeres barn vil altid blive slået op på ”Min Drømmedags” Facebook og Instagram, ledsaget af en lille historie om deres drømmedag, så vores følgere kan deltage i deres rejse.
  • Min Drømmedag bruger kun anstændige billeder af vores drømmebørn og deres familier. Vi sætter en ære i at sikre, at kun smukke og respektfulde billeder deles. For billeder er ikke blot et øjebliksbillede, men et udtryk for den kærlighed, styrke og håb, der definerer ”Min Drømmedag” og de mennesker, vi er stolte af at støtte.

Ved at indsende en ansøgning, erklærer du dig indforstået med at billederne må offentliggøres af foreningen.

Lad os holde kontakten

Hold dig opdateret på vores arbejde. Følg os på de sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Rødehusvej 90, 9560 Hadsund