Hvad ønsker børn sig i julegave 2021?

1. nov 2021

Så er vi på den igen – Børnenes ønskeseddel til Julemanden skal skrives, men hvad skal vi/de skrive på den?

Viser man ens barn et legetøjskatalog eller tager dem ind i en legetøjsbutik – så vil de sige ALT og pege på ALT – For alt ser spændende og indbydende ud.

Derfor er mit bedste råd at spørge dem, hvad de godt kan lide at lave i børnehaven eller i skolen?

Kan de lide at tumle? Kan de lide at lave perlekreationer? Kan de lide at spille? Kan de lide at tegne? Vil de måske gerne øve sig i at tegne? Er det Batman der hitter lige nu, når de skal se en serie eller film? Er det Paw Patrol og Gurli Gris? Der findes utrolig meget lærende legetøj med Paw Patrol og Gurli Gris.

Her er Elverbørns bedste julegaveideer til børn i 2021

Elsker dit barn at tumle?

Har I måske 2 børn, som har det fint med at få en fælles gave fra fx bedsteforældrene? Så kan vi anbefale Melo eller Sabi fra TumbleMee.  Sabi er den ”store” med hele 6 dele. Delene kan kombineres på kryds og tværs. Den kan være en vippestol, den kan være et bord med 2 stole og den kan være en vild forhindringsbane eller jorden er giftig bane. Den kan være alt det dit barn eller børn ønsker sig. Den fylder heller ikke meget. Den er nemlig kun 60 x 60 x 25 cm, når den er samlet – så den er perfekt til mindre lejligheder.

Er dit barn vild med Paw Patrol eller Gurli Gris? 

Paw Patrol og Gurli Gris er ikke sådan til at vippe af pinden. De står stærkt på førstepladsen, når det gælder børnenes favoritserier.

Hvis dit barn kan lide at male og tegne, så skal du tage et kig på de nye produkter fra Melissa and Doug. De har nemlig lavet en hel ny Paw Patrol serie med mange tegneting. De har søde Paw Patrol harpiksfigurer, som kan males med det medfølgende maling og pensler. De har også magnetiske puslespil, som børn ned til 3 år kan samle. Den lette magnetiske effekt gør det nemmere for barnet at holde styr på brikkerne.

Når det kommer til Gurli Gris, så er der mange af de kendte børnespil, som kan fås i en ”Gurli Gris version”.

Herunder ”Hvem er hvem spillet”, ”Monopoly” og ”Vildkatten”. For ikke at nævne de utrolig mange forskellige slags puslespil med fine motiver af Gurli Gris og hendes familiemedlemmer.

Til barnet på 1 år kan vi også anbefale det klassiske ”Gurli Gris – lær formerne box” samt ”Gurli Gris  Shop ‘N’ Pay”. Sjovt og lærende legetøj til de små.

Er dit barn vil med at bygge togbaner?

Vi er nok mange, som har en kasse med Brio togbaner stående fra vores egen barndom. Det er bare en klassiker. Men er Brio togbaner stadig interessant for nutidens børn? Svaret er helt klart – JA!

Særlig nu hvor Brio har udvidet med SMART TECH serien. Nu kan togene nemlig selv køre og de kan ”kodes” til at sige forskellige lyde, hvis man kombiner dem med SMART TECH appen. Køber man f.eks. et tunnelsæt, så kan barnet ”kode” tunnellen til sige ”Velkommen til Silkeborg Station”, når toget kører igennem. Det giver bare en utrolig sjov ekstra dimension til Brio. Har barnet masser af Brio og Lego Dublo, så var sættene fra Toy^2 Track Connectors en idé, da de kan kombinere de 2 ting og lave seje togbaner med broer.

Så fortvivl ej – Der er masser af lærende og sjovt legetøj derude. Det kan godt være, at dit barn ikke kan nævne legetøj specifikt med deres egne ord, men du kan altid spore dig ind på det!

Andre nyheder

Støt Min Drømmedag via donation af arv

Støt via Dokument 24 Du kan donere arv til os gennem oprettelse af dit testamente. Testamentet bliver gratis, når du skriver os ind i testamentet. Du vælger selv hvor meget arv, du ønsker at donere til os.   Vi håber, at du vil være med til at støtte børn med...

Støt os vha. Odendo

Støt os vha. Odendo

Køb og støt via Odendo På Odendo.dk kan du støtte Min Drømmedag, når du handler. Odendo er en socialøkonomisk virksomhed, hvor du gennem deres auktionsplatform kan gøre en god handel og samtidig støtte et godt formål med 5% af salgsprisen på de auktioner, du vinder....

Lad os holde kontakten

Hold dig opdateret på vores arbejde. Følg os på de sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Rødehusvej 90, 9560 Hadsund