Hjemmebesøg

Vi åbner nu op for muligheden for at få et hold af frivillige på besøg hjemme hos barnet eller på sygehuset. Tilbuddet er til børn og familier, som ikke har mulighed for at deltage i vores arrangementer f.eks. hvis barnet er i isolation, for syg til rejsetid eller ikke kan holde til aktiviteter mere end få timer.

Du kan allerede nu ansøge om hjemmebesøg eller besøg på sygehuset. Læs mere om, hvordan du ansøger nederst på denne side.

Få Min Drømmedag på besøg

 

Vi vil rigtig gerne ud og besøge mange flere børn, og det får vi heldigvis mulighed for i 2022. Vores besøg kan enten blive hjemme på barnets bopæl eller på det sygehus, som barnet er indlagt på.

Et besøg vil vare et par timer og indeholde samme grundelementer, som alle vores arrangementer nemlig intimitet, nærvær og omsorg. Vi kommer et hold på minimum 4 frivillige personer, som i løbet af besøget vil forkæle det enkelte barn og eventuelle søskende med vores tid, makeup og klæder, enten i form af prinsesse- eller krigertøj.

Dagen vil selvfølgelig blive foreviget med både backstage og alm fotografbilleder, så der efterfølgende er en masse skønne minder at se tilbage på.

 

 

Sådan ansøger du

Vi modtager ansøgninger for alle piger og drenge, der er fyldt 1 år, men endnu ikke er fyldt 18 år, og som lider af en livstruende sygdom. Lægeerklæring er nødvendig. men vi modtager gerne ansøgninger, uden den er medsendt i første omgang. Vi kontakter altid barnets forældre eller værge og meddeler dem, at der er blevet ansøgt på deres barns vegne.

For at søge om at komme i betragtning til “Hjemmebesøg”, skal du udfylde ansøgningsskemaet herunder.

Der er ingen ansøgningsfrist. Vi modtager løbende ansøgninger.

OBS: Vi følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsens anbefalinger vedr. smittefaren ved Covid-19. Derfor er der mulighed for, at arrangementer bliver flyttet, dog ikke aflyst.

Ansøgningsskema

4 + 7 =

Hjemmebesøg afholdt

besøg planlagt (flere kommer)

livstruende syge børn og familier

billeder bliver taget

Lad os holde kontakten

Hold dig opdateret på vores arbejde. Følg os på de sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Rødehusvej 90, 9560 Hadsund