Sådan hjælper du

For vi kan forkæle livstruende syge prinsesser og krigere har vi brug for din hjælp. Som lille velgørenhedsforening er vi dybt afhængige af små og store donationer – fra privatpersoner, virksomheder og fonde. Hos os arbejder alle frivilligt. Bestyrelsesmedlemmer, ambassadører og andre frivillige arbejder ulønnet, og donationerne går ubeskåret til gennemførelse af vores arrangementer.

Du kan være med til at gøre en forskel for livstruende syge børn og deres familier ved at støtte os. Læs mere om støttemulighederne herunder.

For Private

Du kan være med til at sprede lys i en mørk tid. Støt vores arbejde med at give livstruende syge børn et tiltrængt afbræk fra en hverdag, hvor der kan være langt mellem smil og glæde.

Du kan støtte os på flere forskellige måder. Klik videre og find den måde, der passer dig bedst. Al den hjælp vi kan få er kærkommen og vi elsker dig for den.

For Virksomheder

Både små og store virksomheder støtter vores arbejde for at skabe eventyrlige oplevelser for børn med livstruende sygdomme. Alle donationer er med til at gøre en forskel i vores arbejde.

Har din virksomhed lyst til at hjælpe os på vej, er der flere muligheder. I kan donere sponsorgaver, som kan bruges til drømmedagene, eller I kan støtte os ved at købe en af vores annoncepakker.

Vores Aktiviteter

Min Prinsessedrøm

En del af vores indsamlede penge går til vores  “Min Prinsessedrøm” som foregår på nogle af Danmarks smukke slotte, herregårde, godser og klostre.
Her får seks familier med livstruende syge piger en drømmedag med minder for livet.

Min Indre Kriger

Ved hjælp af de indsamlede penge, har vi bygget et sandt krigersenarie op, med alt hvad dertil hører af tøj, sværd, hjelme, skjolde, bue og pil, horn, skind, service, pynt mv. Så krigerne kan få drømmedag med minder for livet.

Min Drømmedag på besøg

Vi kan i visse tilfælde komme på hjemmebesøg eller på besøg på hospitalet hos det syge barn.
Vi har derfor øremærket en del af vores sponsorater til besøg i det danske land.

VI SØGER DONATIONER!
Min Prinsessedrøm & Min Indre Kriger mangler tøj og udstyr.

Vi er altid på udkig efter tøj og udstyr inden for de vores to temaer. Helt konkret mangler vi i øjeblikket:

Til Min Prinsessedrøm:
– Kjoler (store gallakjoler, brudekjoler og brudepigekjoler)
– Diademer og smykker

Til Min Indre Kriger:
– Alt i pels, ruskind og læder (jakker, veste, støvler)
– Kostumer og udstyr til rollespil (sværd, våben, skjold)
– Gevir/opsatser, koskind, dyrepels og udstoppede dyr

Hvordan kan jeg donerer tøj og/eller udstyr?

Vi afholder løbende indsaminger rundt om i Danmark. Vores aktuelle indsamlinger kan du se under “Begivenheder” på vores Facebook-side – klik her.

Hvordan kan jeg kontakte jer?

Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen, ved at sende en mail til info@mindroemmedag.dk eller ved at ringe til os på (+45) 23 84 30 46.

Lad os holde kontakten

Hold dig opdateret på vores arbejde. Følg os på de sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Rødehusvej 90, 9560 Hadsund