Køb og støt via Odendo

8. dec 2021

Odendo.dk kan du støtte Min Drømmedag, når du handler.

Odendo er en socialøkonomisk virksomhed, hvor du gennem deres auktionsplatform kan gøre en god handel og samtidig støtte et godt formål med 5% af salgsprisen på de auktioner, du vinder. Giv et bud på en vare på Odendo.dk og vælg Min Drømmedag, når du køber varen, så støtter du os automatisk.

Boligshoppen Tjarry.dk ejes og drives også af Odendo. Tjarry.dk er en nystartet bolig- og designshop, der har et nøje udvalgt sortiment inden for møbler, interiør og velvære – kort sagt alt til dig og din bolig. Her kan du ligeledes støtte Min Drømmedag med 5% af salgsprisen, når du handler.

Odendo.dk og Tjarry.dk har tilsammen indsamlet mere end 30.000.000 kr. til gode formål. I skrivende stund er der 48 af Odendos brugere, der har valgt Min Drømmedag, som det formål de støtter fast på platformen. Dette tal vil vi selvfølgelig gerne have meget højere op.

Klik her og kom direkte til Min Drømmedags auktionsside hos Odendo.

Andre nyheder

Støt Min Drømmedag via donation af arv

Støt via Dokument 24 Du kan donere arv til os gennem oprettelse af dit testamente. Testamentet bliver gratis, når du skriver os ind i testamentet. Du vælger selv hvor meget arv, du ønsker at donere til os.   Vi håber, at du vil være med til at støtte børn med...

Lad os holde kontakten

Hold dig opdateret på vores arbejde. Følg os på de sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Rødehusvej 90, 9560 Hadsund