Om os

Min Drømmedag – tidligere Min Prinsessedrøm – er en 100% frivllige velgørenhedsorganisation, der arrangerer eventyrlige oplevelser for livstruende syge børn og deres familier. Læs mere om os og vores historie herunder.

 

Min Drømmedag logo

Stifter Marion Krobath Olesen tog i 2016 beslutningen om at gøre en forskel for piger, der oplever at blive alvorligt syge. 

”Det går ud på at give pigerne en oplevelse, de aldrig nogensinde glemmer. Det med at skabe nogle minder, der kan give så meget energi og så meget god karma og så meget hjertevarme, det er…. Det er fantastisk. Det kan ikke beskrives” 

Hos Min Drømmedag arrangerer vi uforglemmelige eventyr af en dag. Tidligere var drømmedagene kun for piger (Min Prinsessedrøm), men i 2021 arrangerer vi for første gang også en eventyrdag for drenge (Min Indre Kriger).

Drømmedagene inkluderer et overdådigt photoshoot på et rigtigt slot (for pigerne) og en unik lokation (for drengene), puffede prinsessekjoler, seje krigerdragter, skøn make-up og hårstyling. Alt udført at professionelle fotografer, make-up artister samt skønne frivillige, der er med til at gøre drømmedagene helt uforglemmelige. Alle donerer deres tid og lønnes i den glæde, det giver at gøre noget for andre. 

Vores Mission

Min Drømmedag giver børn med livstruende sygdomme samt deres familier et tiltrængt afbræk fra en hverdag, hvor der kan være langt imellem smil og glæde, med ønsket om at skabe lidt lys i mørket.

Vores Vision

”At skabe tilbagevendende unikke oplevelser og skønne minder for piger og drenge med livstruende sygdomme, samt deres familier.”

Vi gør dette gennem en eventyrdag, hvor børnene oplever at fokus samles om det positive, og at sygdommen træder i baggrunden. Vi giver pigerne mulighed for at få et prinsesselook og drengene mulighed for at blive rigtige krigere samt at få taget smukke billeder. Vigtigst af alt er dog, at vi giver dem et frirum til at være dem de er, uden en diagnose.

Vores Historie

Hvor det hele startede

I 2016 besluttede Marion Krobath Olesen, at hun ville forsøge at gøre en forskel for børn, der er ramt af livstruende sygdomme. Baggrunden for denne tanke var, at Marion selv har oplevet, hvor drænende det er at være kronisk syg og få prædikatet “syg” sat på sig. Deraf opstod tanken om, at alvorligt syge børn skulle have en dag, hvor de kunne glemme, at de er syge. Hvor fantasi, eventyr og drømme er i centrum. Og hvor disse drømme går i opfyldelse. 

Vi tror nemlig på, at kejseren fra Mulan har ret, når han siger: “Den blomst, der blomstrer i modgang, er den mest sjældne og smukke af dem alle.”

Fra drøm til virkelighed

I samarbejde med Make-A-Wish Danmark og Børnecancerfonden blev 6 livstruende syge piger hvert år tilbudt at deltage i dét, der indtil årsskiftet 20/21, gik under navnet ‘Min Prinsesse Drøm’.

Men fra 2021 bliver det også muligt for livstruende syge drenge at få en fantastisk oplevelse med det koncept, vi kalder ‘Min Indre Kriger’. Her er temaet for den eventyrlige dag vikinger og krigere.

De to koncepter ‘Min Prinsesse Drøm’ og ‘Min Indre Kriger’ bliver fra 2021 slået sammen til Min Drømmedag, så vi ikke længere kun indfanger den feminine side, men også favner den maskuline side.

Bliv Frivillig hos Min Drømmedag

Alle hos Min Drømmedag arbejder frivilligt, og vi har brug for flere hænder til at føre vores drømme ud i livet.
Vi søger nye frivillige med forskellige kompetencer. Er du et empatisk menneske med et stort hjerte?
Og har du lyst til at bidrage med 1-4 timers frivilligt arbejde om ugen?

 

Kontakt osSe opslåede stillinger

Eventyrlige Oplevelser
Siden 2016

drømme-aktiviteter afholdt

børn med uforglemmelige minder

eventyrlige oplevelser planlagt i 2024

Lad os holde kontakten

Hold dig opdateret på vores arbejde. Følg os på de sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Rødehusvej 90, 9560 Hadsund