Velkommen til Børnenes Univers

I børnenes univers finder du en masse sjov til børn og kreative sjæle udarbejdet af vores branddygtige frivillige.

Træd inden for i én af vores fire temaverdener og bliv underholdt. Lige nu kan du komme en tur på havet og stranden, dog vil der efterfølgende blive lukket op for temaerne skoven, stranden og slottet.

Børnenes univers er for alle børn i alle aldre eller barnlige sjæle, som kan lide at være kreative.

Inden du besøger én af vores temaverdener, opfordrer vi dig til at lave din egen prinsesse eller ridder ved hjælp af en toiletrulle. Vi har lavet er ark, der viser, hvordan du skal lave din figur. Download arket, print det…og så er det i gang! God fornøjelse.

Lav din egen prinsesse

Lav din egen prinsesse og tag hende med rundt i vores temaverdener. Til det skal du bruge en toiletrulle, tusser/farveblyanter, saks og lim. Print først PDF-filen med skabelonen til prinsessen.

Min Drømmedag hjemmebesøg

Lav din egen ridder

Lav din egen ridder og tag ham med rundt i vores temaverdener. Til det skal du bruge en toiletrulle, tusser/farveblyanter, saks og lim. Print først PDF-filen med skabelonen til ridderen.

Min Drømmedag hjemmebesøg

På Havet

Forestil dig … at det er en smuk solskinsdag. Fuglene kvidrer, og solen skinner. Det er faktisk så varmt, at du beslutter dig for, at du vil tage en tur ud til det kølige, friske hav. Tag med på eventyr på Havet.

På stranden

Puha, det er varmt i dag og du trænger til at køle af. Hvad med en tur på stranden hvor du får frisk luft og sand mellem tæerne? 

I Skoven

Tag med på en tur i skoven og møde alle de sjove dyr. Du kan blandt andet lave dit eget pindsvin eller en ræv. Hvad mon du vil komme til at opleve? 

På slottet

På slottet kan du møde den farlige drage … men bare rolig … du kan nemlig også lave dit eget sværd!

Lad os holde kontakten

Hold dig opdateret på vores arbejde. Følg os på de sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Rødehusvej 90, 9560 Hadsund