Aktiviteter

Min Drømmedag arrangerer eventyrlige oplevelser for livstruende syge børn og unge samt deres familier. Vi opfylder børnenes drømme om at blive prinsesse eller kriger for en dag, og giver hele familien et velfortjent pusterum. Sygdommen rykker i baggrunden og bliver glemt for en stund. Når dagen er omme, har familien er dag fyldt med glade og positive minder, som de kan se tilbage på, når sygdommen viser sig fra sin ubarmhjertelige side og kræver alle deres kræfter.

Alle vores drømmedage er tilrettelagt 100% efter det enkelte barns behov, og vi sørger for, at der er mulighed for, at barnet kan hvile sig i det omfang, der er brug for.

Læs mere om vores aktiviteter herunder.

Min Prinsessedrøm

Pigen ankommer som “hende, der kæmper mod en sygdom”, men når hun træder ind ad slottets døre og kommer i hænderne på vores stylister og makeup artister, bliver hun forvandlet til en smuk prinsesse. Hun får din egen hofdame, som opfylder alle hendes ønsker. En fotograf vil tage de flotteste prinsessebilleder af hende, som hun får lov at tage med hjem og glæde sig over sammen med sin familie. Men mon ikke der også sker en eller flere eventyrlige overraskelser i løbet af dagen?

Min Indre Kriger

Drengen, der ankommer, er en fighter og kæmper hver dag mod en sygdom, der kræver mange kræfter. Det kan dog ikke ses. Vi forvandler ham fra at være en syg dreng til den sejeste kriger. Han får lov til at vælge et krigertema, og vi finder det perfekte sted, hvor en fotograf vil tage billeder af ham.  Billederne vil hver dag minde ham om, hvor sej og stærk han er og give ham styrke til at bekæmpe din sygdom. Men mon ikke vi også har nogle ægte krigeroverraskelser til ham og hans familie i løbet af dagen?

Min Drømmedag på besøg

Vil dit barn gerne være prinsesse eller kriger for en dag, men har hun/han ikke mulighed for at komme til os? Det er ingen problem! Det er nu muligt at få Min Drømmedag på besøg, hvis barnet er i isolation eller af andre grunde ikke kan komme til os. Vi kommer på besøg i hele landet – enten hjemme hos barnet eller på sygehuset. Vi lover dig, at oplevelsen bliver smækfyldt med gode minder og overraskelser – uanset hvor arrangementet finder sted!

Eventyrlige Oplevelser
Siden 2016

Drømme-aktiviteter Afholdt

børn med uforglemmelige minder

eventyrlige oplevelser planlagt i 2024

Vores Trofaste Sponsorer

Sådan hjælper du os

Donér penge via MobilePay til 30907 eller Kontakt Os for at blive sponsor

Bliv Medlem

Bliv medlem af Min Drømmedag og bak op om vores arbejde, så vi kan blive ved med at lave arrangementer for livstruende syge børn. 

Start En Online Indsamling

Du kan gøre en kæmpe forskel for livstruende syge børn ved at starte din egen online indsamling.

 

Støt som virksomhed

Hjælp os med at glæde livstruendesyge børn. Køb en annoncepakke eller bliv sponsor og donér gaver til vores arrangementer.

Lad os holde kontakten

Hold dig opdateret på vores arbejde. Følg os på de sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Rødehusvej 90, 9560 Hadsund