Min Indre Kriger - Min Drømmedag

Min Indre Kriger

For første gang nogensinde åbner vi i maj 2021 op for vores nye drengeunivers “Min indre kriger”. Det bliver en dag fyldt med spænding, aktiviteter og mandsmod, når vi inviterer et hold af livstruende syge drenge med på deres livs eventyr.

Arrangementet løber af stablen hvert år i uge 19. I 2021 sker det:

Onsdag den 12. maj et sted i Jylland.

Vil du vide, hvordan dit barn kan blive en del af årets Min indre kriger? Læs mere om hvordan du ansøger nederst på denne side.

Årets Styrkeprøve

 

Er du klar til årets styrkeprøve i mandsmod og viljestyrke, så er du kommet til det helt rigtige sted!

Vi går all-in for at skabe de bedste rammer for en eventyrlig dag i drengenes univers, hvor grundstenene som altid er intimitet, nærvær og omsorg.

Vi har som altid et stort hold af friske frivillige, som byder dig og din familie velkommen til århundredes største dag fyldt med gode minder. Som altid bliver disse minder foreviget af vores skønne og dygtige fotografer, som indkapsler dagen i fortryllende billeder, både backstage og via krigerbilleder.

Men hvad er det vi skal lave? Ja ser du, det forbliver vores overraskelse indtil uge 19 2021. Dog begynder der at falde lidt ledetråde af på vores sociale medier, så følg endelig med på vores nye rejse.

 

Sådan ansøger du

Vi modtager ansøgninger for alle drenge, der er fyldt 1 år, men endnu ikke er fyldt 18 år, og som lider af en livstruende sygdom. Lægeerklæring kan være nødvendig, hvis ikke krigeren er kendt i Børnecancerfonden eller Make-A-Wish Danmark, men vi modtager gerne ansøgninger, uden den er medsendt i første omgang. Hvis du sender din ansøgning til Make-A-Wish Danmark, behøver I ikke bruge et ønske. Hvis I vælger at bruge et ønske, vil der automatisk følge mere med i oplevelsen end normalt. Vi kontakter altid drengens forældre eller værge og meddeler dem, at der er blevet ansøgt på deres barns vegne.

For at søge om at komme i betragtning til Min Indre Kriger, kan du sende et brev/en mail til:

Børnecancerfonden -Marianne Benzon Nielsen – Vester Farimagsgade 1, 3. sal – 1606 København V –mbn@boernecancerfonden.dk
Make-A-Wish Danmark – Anja Herbst – Stamholmen 110 – 2650 Hvidovre – anja@makeawish.dk

Du kan også udfylde vores ansøgningsskema herunder. Vi skal have modtaget din ansøgning senest d. 31. marts 2021. Har du ikke hørt fra os inden uge 16, har vi desværre ikke valgt din kriger.

OBS: Vi følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsens anbefalinger vedr. smittefaren ved Covid-19. Derfor er der mulighed for, at arrangementet bliver flyttet, dog ikke aflyst.

Ansøgningsskema

5 + 7 =

Min Indre Kriger
i 2021

eventyrlig krigerdag afholdt

livstruende syge børn og familie

fantastiske billeder taget

Lad os holde kontakten

Hold dig opdateret på vores arbejde. Følg os på de sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Min Drømmedag

Rødehusvej 90, 9560 Hadsund