Min Indre Kriger

I 2021 åbnede vi for første gang op for vores nye univers “Min indre kriger”. Det er en dag fyldt med spænding, aktiviteter og heltemod, når vi inviterer et hold af livstruende syge børn med på deres livs eventyr.

I 2024 er arrangementet planlagt til uge 20 og afholdes således:

Jylland Lindholm Høje – mandag den 13. maj 2024
Fyn – Odins Odense – Onsdag den 15. maj 2024
Sjælland Må vi desværre aflyse i 2024 – men vi vender stærkt tilbage i 2025 

Vil du vide, hvordan dit barn kan blive en del af årets Min indre kriger? Læs mere om hvordan du ansøger nederst på denne side.

Årets Styrkeprøve

 

Er du klar til årets styrkeprøve i heltemod og viljestyrke, så er du kommet til det helt rigtige sted!

Vi går all-in for at skabe de bedste rammer for en eventyrlig dag i krigernes univers, hvor grundstenene som altid er intimitet, nærvær og omsorg.

Vi har som vi plejer et stort hold af friske frivillige, som byder dig og din familie velkommen til århundredes største dag fyldt med gode minder.

Som altid bliver disse minder foreviget af vores skønne og dygtige fotografer, som indkapsler dagen i fortryllende billeder, både backstage og via krigerbilleder.

Sådan ansøger du

 

Vi modtager ansøgninger for alle børn, der er fyldt 1 år, men endnu ikke er fyldt 18 år, og som lider af en livstruende sygdom. Lægeerklæring kan være nødvendig, hvis ikke krigeren er kendt i Børnecancerfonden eller Make-A-Wish Danmark, men vi modtager gerne ansøgninger, uden den er medsendt i første omgang. Hvis du sender din ansøgning til Make-A-Wish Danmark, behøver I ikke bruge et ønske. Hvis I vælger at bruge et ønske, vil der automatisk følge mere med i oplevelsen end normalt. Vi kontakter altid børnenes forældre eller værge og meddeler dem, at der er blevet ansøgt på deres barns vegne.

For at søge om at komme i betragtning til Min Indre Kriger, kan du sende et brev/en mail til:

Børnecancerfonden -Marianne Benzon Nielsen – Vester Farimagsgade 1, 3. sal – 1606 København V –mbn@boernecancerfonden.dk
Make-A-Wish Danmark – Anja Herbst – Ringager 4D, st. – 2605 Brøndby – anja@makeawish.dk

Du kan også udfylde vores ansøgningsskema herunder. Vi skal have modtaget din ansøgning senest d. 1. april 2024. Har du ikke hørt fra os inden uge 18, har vi desværre ikke valgt din kriger. Vi lægger altid ansøgningerne tilbage i bunken hvis krigeren ikke bliver valgt i første omgang, så man behøver ikke sende en ny ansøgning.

 

Ansøgningsskema

8 + 13 =

Info omkring fotografering på en drømmedag:

Når det kommer til at skabe uforglemmelige øjeblikke som vi gør i vores frivillig forening ”Min Drømmedag”, er vi meget afhænige af at kunne finde sponsorer og fonde som har lyst til at støtte vores gode formål, med penge og gaver. Derfor har vi brug for smukke, livsbekræftende billeder, som fremhæver vores arbejde og skaber opmærksomhed omkring foreningen. Billederne fanger øjeblikke af glæde, håb og styrke, og de bliver et vindue til vores verden for dem, der støtter os og vores arbejde ved vores, ”Min Indre kriger” uge i foråret og ”Min Prinsessedrøm” i efteråret.

Derfor har vi på hver lokation, et dedikeret hold af portræt-, backstage- og videofotografer som følger hvert enkelt barn og deres familie gennem dagen og fanger de uforglemmelige øjeblikke, som giver familierne en oplevelse ud over det sædvanlige.

Hvor bruges billederne:

  • Film og billederne anvendes bla. i forbindelse med omtale/presse/markedsføring af ”Min Drømmedag”,
  • På Min Drømmedags hjemmeside samt fotografernes egne hjemmesider.
  • I brochurer, annoncer og lign. for ”Min Drømmedag”.
  • På sociale medier som Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn og lign.
  • Første billede af jeres barn vil altid blive slået op på ”Min Drømmedags” Facebook og Instagram, ledsaget af en lille historie om deres drømmedag, så vores følgere kan deltage i deres rejse.
  • Min Drømmedag bruger kun anstændige billeder af vores drømmebørn og deres familier. Vi sætter en ære i at sikre, at kun smukke og respektfulde billeder deles. For billeder er ikke blot et øjebliksbillede, men et udtryk for den kærlighed, styrke og håb, der definerer ”Min Drømmedag” og de mennesker, vi er stolte af at støtte.

Ved at indsende en ansøgning, erklærer du dig indforstået med at billederne må offentliggøres af foreningen.

Lad os holde kontakten

Hold dig opdateret på vores arbejde. Følg os på de sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Rødehusvej 90, 9560 Hadsund