5 års jubilæum

27. apr 2021

I april 2021 kan Min Drømmedag fejre 5 års jubilæum. Foreningen startede i 2016 med Min Prinsessedrøm. Ideen fik stifter og bestyrelsesformand Marion Krobath Olesen ud fra personligt tab af et kært familiemedlem og sin egen sygdom. Med 6 kjoler, 6 diademer og skønne frivillige blev grundstenene til foreningen skabt. Læs mere om Min Drømmedags historie og udvikling her.

En dag – Tusind minder

Med fokus på nærhed, tillid og omsorg har Min Drømmedags mange frivillige hvert år siden 2016 arrangeret eventyrdage – Min Prinsessedrøm – for livstruende syge piger og deres familier på et slot i hver landsdel. I år bliver konceptet udvidet. Vi afholder for første gang også eventyrdage for drenge med temaet Min Indre Kriger. Samtidig introducerer vi hjemmebesøg for de børn, der ikke kan komme til os. Vi har indtil nu givet 74 børn og deres famlier en dag med tusind minder…og vi stopper ikke her.

Hjælp os og støt vores gode sag med en valgfri donation via MobilePay til 30907. Alle penge går ubeskåret til vores arbejde!

 

Få besøg af Min Drømmedag derhjemme

Andre nyheder

Støt Min Drømmedag via donation af arv

Støt via Dokument 24 Du kan donere arv til os gennem oprettelse af dit testamente. Testamentet bliver gratis, når du skriver os ind i testamentet. Du vælger selv hvor meget arv, du ønsker at donere til os.   Vi håber, at du vil være med til at støtte børn med...

Støt os vha. Odendo

Støt os vha. Odendo

Køb og støt via Odendo På Odendo.dk kan du støtte Min Drømmedag, når du handler. Odendo er en socialøkonomisk virksomhed, hvor du gennem deres auktionsplatform kan gøre en god handel og samtidig støtte et godt formål med 5% af salgsprisen på de auktioner, du vinder....

Lad os holde kontakten

Hold dig opdateret på vores arbejde. Følg os på de sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Rødehusvej 90, 9560 Hadsund