Fotoshoot med livet som indsats

22. apr 2021

Hos Min Drømmedag måtte vi hidkalde vores mest modige frivillige, da vi skulle afholde Min Indre Kriger-fotoshoot tilbage i marts. Vi havde nemlig inviteret krigerne Felix og Bastian der, med fuld rustning og blodigt sværd, skulle nedlægge dragen.

Kampen mod dragen

Hos Bering foto startede dagen med, at krigerne Felix og Bastian fik lagt sort teater-makeup af Wedderkoppstyle, før de blev iklædt rustning, skjold og sværd fra Faraos Cigarer. Herefter var krigerne klar til at bekæmpe dragen foran Pernilles linse. Felix og Bastian fandt begge deres indre kriger frem og kæmpede længe og bravt mod den ildspyende drage. Til sidst fik de dog med stort heltemod nedlagt dragen. Fotograf Pernille og mor Sabine, der indtil videre havde stået i sikkerhed bag linsen, drog et lettelsens suk. Indtil sværdet pludselig blev vendt mod dem. En krig brød ud, hvor Felix og Bastian med stor iver fægtede deres sværd mod fotograf Pernille og mor Sabine. Felix og Bastian besluttede sig dog for at skåne deres liv, så dagen sluttede godt for alle. Undtagen dragen.

Få besøg af Min Drømmedag derhjemme

Min Indre Kriger-univers

Billederne fra fotoshootet skal bruges til at sprede budskabet om, at vi har skabt drengeuniverset Min Indre Kriger. Hos Min Drømmedag er vi derfor ovenud lykkelige for, at Felix og Bastian repræsenterede universet så godt.

Min Indre Kriger-arrangementer vil hvert år løbe af stablen i uge 19, og til disse arrangementer kan krigerne godt forvente at blive testet på deres mandsmod og viljestyrke i samvær med deres familie. Ønsker du flere detaljer om Min Indre Kriger-arrangementerne, så hold øje med ledetrådene på Facebook og Instagram.

Læs mere og ansøg om Min Indre Kriger deltagelse her.

Andre nyheder

Støt Min Drømmedag via donation af arv

Støt via Dokument 24 Du kan donere arv til os gennem oprettelse af dit testamente. Testamentet bliver gratis, når du skriver os ind i testamentet. Du vælger selv hvor meget arv, du ønsker at donere til os.   Vi håber, at du vil være med til at støtte børn med...

Støt os vha. Odendo

Støt os vha. Odendo

Køb og støt via Odendo På Odendo.dk kan du støtte Min Drømmedag, når du handler. Odendo er en socialøkonomisk virksomhed, hvor du gennem deres auktionsplatform kan gøre en god handel og samtidig støtte et godt formål med 5% af salgsprisen på de auktioner, du vinder....

Lad os holde kontakten

Hold dig opdateret på vores arbejde. Følg os på de sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Rødehusvej 90, 9560 Hadsund