Kunne du tænke dig at få besøg af Min Drømmedag?

22. mar 2021

Drømmer du, eller et barn du kender, om at få besøg af dit eget prinsesse- eller krigerhold hos dig selv? Så læs med her! Som noget helt nyt kan Min Drømmedag nemlig præsentere et nyt tiltag: Hjemmebesøg. Har du ikke mulighed for at deltage i vores eventyrlige arrangementer, men har du stadig en prinsesse eller en kriger gemt i maven, som du kunne tænke dig at slippe løs? Vil I gerne give jeres barn en uforglemmelig dag og et minde for livet? Så er hjemmebesøg et tilbud lige for jer!

Syge børn fortjener uforglemmelige minder

Alt for mange børn lever med livstruende sygdomme, hvor glæde bliver erstattet med bekymringer, og drømme erstattes med frygt. Hos Min Drømmedag skaber vi uforglemmelige minder for disse børn gennem vores arrangementer, men det er desværre ikke alle børn, der har mulighed for at deltage netop på grund af sygdom. Hjemmebesøg er derfor for børn og familier, hvor barnet for eksempel er i isolation, ikke kan holde til længerevarende aktiviteter eller er for syg til en lang rejsetid. Med et hjemmebesøg har vi mulighed for at skabe en dag for jer og jeres barn, hvor I alle kan gemme sygdommen væk for en stund, og hvor barnet får lov at opleve en fortryllende verden i trygge, hjemlige rammer.

Få besøg af Min Drømmedag derhjemme

Sådan foregår et hjemmebesøg

Med et hjemmebesøg får I besøg af et hold på minimum fire frivillige fra Min Drømmedag. Vi kommer enten hjem til barnets bopæl eller besøger barnet på sygehuset, hvor det er indlagt. Besøget varer sammenlagt et par timer, og det indeholder de samme elementer som vores traditionelle arrangementer. Her er kerneordene intimitet, nærvær og omsorg, og det er præcis de samme grundprincipper for et hjemmebesøg. Barnet er under hele besøget hovedpersonen, og derfor forkæler vi det – og eventuelle søskende – med masser af smil og grin, tid og omsorg. Vi pakker tasken med make-up samt udstyr til at forevige dagen, så både barn og forældre kan se tilbage på en mindefyldt dag med en masse skønne billeder. Er det en prinsesse, vi besøger, medbringer vi selvfølgelig smukke, eventyrlige prinsessekjoler. Er det en kriger, har vi sejt udstyr og krigertøj med. 

Hvordan tilmelder du dit barn?

Lyder et hjemmebesøg som noget for dig, dit barn eller en, du kender? Vi modtager løbende ansøgninger fra prinsesser og krigere, som lider af livstruende sygdomme. Da vores fokus er på børn, skal barnet være fyldt et år, men være under 18 år. Er du bekymret for Covid-19-smitte? Vi følger naturligvis altid Sundhedsstyrelsens anbefalinger, hvorfor vi kan være nødsaget til at flytte et hjemmebesøg, men det vil aldrig blive aflyst. Tilmeld dig ved at udfylde ansøgningsskemaet her.

Andre nyheder

Støt Min Drømmedag via donation af arv

Støt via Dokument 24 Du kan donere arv til os gennem oprettelse af dit testamente. Testamentet bliver gratis, når du skriver os ind i testamentet. Du vælger selv hvor meget arv, du ønsker at donere til os.   Vi håber, at du vil være med til at støtte børn med...

Støt os vha. Odendo

Støt os vha. Odendo

Køb og støt via Odendo På Odendo.dk kan du støtte Min Drømmedag, når du handler. Odendo er en socialøkonomisk virksomhed, hvor du gennem deres auktionsplatform kan gøre en god handel og samtidig støtte et godt formål med 5% af salgsprisen på de auktioner, du vinder....

Lad os holde kontakten

Hold dig opdateret på vores arbejde. Følg os på de sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Rødehusvej 90, 9560 Hadsund