Når 17-årige Sascha Harkjær kigger gennem linsen på hendes kamera glemmer hun alt om hendes synshandicap og den daglige kamp mod kræften. For igennem linsen begynder Sashas drømme verden og ved gud hvor er den smuk!!

Her er der ingen begrænsninger og legen med motiver, farver og vinkler kan begynde. En leg som Min prinsesse drøm meget gerne vil støtte op om.

Min prinsesse drøm har sammen med fotograf Brian Lichtenstein foræret Sascha et landskabs kursus, som kan danne basis for hendes videre fotograf karriere. Ydermere er vi i foreningen så begejstret for Sascha’s billeder, at vi i 2020 åbner op for salg af billederne i form af postkort. Postkortene vil komme til at lægge i pakker af flere stk, så man kan lave en lille billede væg af postkortene eller bruge dem som alm kort til gaver m.m.

Sascha er allerede etableret på instagram under navnet fotograf_sascha og her kan du følge den unge fotografs seneste billeder.

Siden 2017 hvor Sascha var prinsesse på Næsbygaard slot, har Sascha fungeret som ambassadør for Min prinsesse drøm. Et gensidigt samarbejde hvorigennem hun kan bruge hendes viden og erfaring som livstruende syg, og hvor vi som forening har æren af at følge Sascha’s liv og hjælpe hende på vej med hendes fremtidsdrømme.

Hjælp os med at skabe flere drømme oplevelser for Min prinsesse drøm og fra 2020 også drenge i Min indre kriger.

Støt med et valgfrit beløb til mobilepay 30907