Maja var prinsesse på Voergaard slot uge 37 2017. Maja var på dette tidspunkt stadig i behandling, og var derfor svækket.  Men så måtte hun blot op i favnen på Bestyrelsesmedlem Mads, så han kunne løbe op og ned af trapperne med hende.

Navn: Maja Guan

Alder: 13 år

Stjernetegn: Tyr

Sygdom: Leukæmi

Yndlingsfarve: Gul

Yndlings dyr: Chinchilla

Yndlingssang: Haley – Without Me

Yndlingsbog: Coraline

Min livret er: Frisk pasta med trøffelsovs

Mit favorit-snoller er: Cadbury chokolade eclairs

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Venlig, besluttet og kærlig

Jeg er god til at: Lave mad

Jeg er gladest, når: Jeg griner med mine venner

Mit højeste ønske er at: At ha fred på jorden

Den nemmeste måde, at gøre mig glad på, er: At være sammen med mig

Hvis jeg vandt en million ville jeg: Rejse hele jorden rundt

Når jeg bliver gammel, vil jeg: Være kok på en restaurant

Det, jeg er mest stolt af at have opnået i mit liv, er: At være kommet igennem kræft to gange

Hvordan er jeg kommet med i Min prinsesse drøm: Jeg har været til mange af arrangementerne, som Min prinsesse drøm har holdt og ville være meget mere involveret med det, så jeg spurgte Marion om jeg kunne blive ambassadør

Hvad er mine fremtidsønsker for Min prinsesse drøm: At andre kan få en lige så fantastisk dag som jeg havde❤️