Endelig går døren knirkende op og en glædeståre presser sig på, da vi ser vores prinsesse Isabella.

Marion kommer til syne i døren; Er i klar? spørger hun..nu kommer Prinsesse Isabella. Hjertet sidder helt oppe i halsen, nerverne er uden på tøjet hos Isabellas far og jeg. Og der kommer hun til syne, vores datter. Hun er klædt i den flotteste lilla kjole, har fået lavet slangekrøller i hendes lange lyse hår og hun har fået lagt makeup.  Vores datter der ikke vil have lavet andet end en simpel hestehale i håret og pure nægter at få noget der minder om makeup eller ansigtsfarve i hovedet…hun står der og stråler om kap med rhinstenene på kjolen.

En lille glædeståre presser sig på hos hendes forældre…hold da op hvor er vi stolte lige nu….

Pernille (fotograf) tager Isabella med op i den blå gang på Clausholm slot og Marion får jobbet som kjoleholder da Isabella skal gå op af trapperne. Når man har muligheden skal leve prinsessedrømmen helt ud!

Billeder bliver taget og vi som forældre står målløse i baggrunden mens hår bliver rettet til, kjole lagt perfekt og Pernille fortæller Isabella skal forstille sig at der er en lille fugl uden for vinduet, mens hun tager billeder. Pernille roser Isabella og stoltheden lyser ud hende på billederne. 

 

    

Tilbage til omklædningen

Igen bliver døren lukket og Laila (Makeup og hår) får igen lov til at lege med hår og makeup på Isabella. Håret bliver sat op og nyt diadem kommer på…nej det er ikke rigtigt og håret tages ned igen…Divaen kommer op i prinsessen. Det skal være perfekt!

Døren går op igen og igen kommer vores smukke datter til syne. Denne gang i en anden lilla kjole, hvor hendes ar  på brystet fra hendes hjerteoperationer titter frem. Hun er så smuk og hendes forældre ved slet ikke hvilken ben vi skal stå på.

Denne gang skal billederne tages udenfor. Vandfontænen i haven tændes og Isabella folder sig ud som prinsesse på broen over voldgraven. Alt imens Marie (backstagefotograf) tager billeder af det hele lidt på afstand….

Dette er blot et lille indblik af ens mors følelser på dagen hvor vi var til “min prinsesse drøm”

Alt var perfekt!

Lige fra ankomsten med den hjertelige velkomst af Marion, Den hårdtarbejdende Mads (Marions mand )der knoklenede med frokost og være tjener , de smukke dekorationer og pynt lavet af Tina (Guld og grønne skove), Slik og kagebordet som Isabella indtog en del af til frokost, vejret som bare var perfekt, omgivelserne på Clausholm slot, sponsor gaverne som fik os til at måbe og det hyggelige selskab af den anden prinsesse og hendes familie.

Marion fik det hele til at gå op i en højere enhed, med sin venlig og hjertevarme personlighed og jeg er taknemmelig for det netop var Isabella der fik muligheden for at være prinsesse for en dag. Vi fik os alle en oplevelse for livet og vi vil ikke tøve et sekund hvis vi fik muligheden for at deltage igen.

Af hele hjertet, tak! 

Isabella og hendes stolte forældre.