Jeg er i 2018 blevet spurgt om jeg vil, være ambassadør for min prinsesse drøm. For mig er det en kæmpe ære. Men jeg vil gøre mit bedste for at alle der fremover skal være med i min prinsesse drøm, vil få en enestående dag. For kun det bedste er godt nok til en rigtig prinsesse, også selvom det kun er for en dag.

Navn: Katrine Skærbæk Pedersen

Alder: 12½ år

Stjernetegn: Vandmand

Sygdom: Jeg er uhelbredelig syg med en hjernetumor placeret i hjernestammen, jeg blev syg lige da jeg var fyldt 8 år.  Jeg er forsøgt opereret og har fået stråler, og lever i dag med en ca. 4.5 x 4.5 cm. tumor.

Yndlingsfarve: Lilla

Yndlings dyr: Jeg har 2 yndlings dyr, små pjuske hunde og så min elskede belgiske arbejdshest Berta

Yndlingssang: Tusinde farver med Rasmus Seebach

Yndlingsbog: Skønheden og udyret

Min livret er: Flødebagte kartofler med hamburgerryg

Mit favorit-snoller er: Pingvin stænger mums

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være:  Sød, kærlig og sjov

Jeg er god til at: Kreative ting, som at lave kort – tegne – alt som kræver en god fantasi

Jeg er gladest, når: Når vi har nogle gode oplevelser sammen som familie, hader når vi er adskilte som under mine indlæggelser.

Mit højeste ønske er at:  At jeg bliver rask, og kan være som andre piger på min alder

Den nemmeste måde, at gøre mig glad på, er: At spørge om vi skal spille, jeg elsker at spille spil

Sidst jeg græd var: Da vi var på sygehuset og snakkede om svære ting, som jeg ikke har lyst til at snakke om.

Hvis jeg vandt en million ville jeg: Købe et hus på Mallorca, så jeg kunne bade i poolen hver dag

Jeg vil gerne blive bedre til:  At gå, min sygdom gør at jeg sidder i kørestol i dag, før jeg blev syg gik jeg til dans, jeg elsker at danse.

Når jeg bliver gammel, vil jeg: Ud at se og opleve hele verden

Det, jeg er mest stolt af at have opnået i mit liv, er: At have overlevede selvom jeg har alle odds imod mig

Hvordan er jeg kommet med i Min prinsesse drøm:  Jeg hørte om en anden pige som havde været med, og tænkte det ville jeg også gerne. Jeg var 8 år da jeg blev syg, så der har ikke været meget prinsesse over de sidste 4 ½ år.

At være med i min prinsesse drøm, er noget af det bedste jeg har oplevet. Specielt da en af de voksne sagde til mig, at jeg aldrig må glemme hvor smuk jeg er. Jeg har nemlig lidt svært ved at se man godt kan være smuk som en prinsesse selvom man sidder i kørestol.

Hvad er mine fremtidsønsker for Min prinsesse drøm:  Jeg håber på at ved at se billeder fra min dag som prinsesse, kan hjælpe andre piger i lignende situationer, med at genfinde den indre prinsesse, for det er det vigtigste.  Og at vi kan give denne mulighed til så mange som muligt.