At have Min prinsesse drøm er noget af det mest berigende i både min families og mit liv. Dog er det en stor udfordring at holde alle boldene i luften, samt finde den røde tråd, når man som jeg har:

  • En dejlig hårdtarbejdende mand
  • To skønne børn, som kører BMX på fuld tid
  • To andre virksomheder
  • Er kronisk syg og slet ikke må/kan arbejde

Til tider er det faktisk lidt af en umulig opgave, da der ikke er timer nok i døgnet, til alle de opgaver der hober sig op på alle fronter.

Derfor har jeg søgt hjælp hos en stor inspirationskilde, som jeg har fulgt igennem flere år. Jeg har kun al mulig respekt til overs for hendes arbejde, og tror på at hun kan hjælpe mig og Min prinsesse drøm på rette spor, så jeg ikke kører død i opgaverne.

Dorte Lytje

For nogle måneder siden sendte jeg et “mindre” desperat brev til Dorte for at få hjælp. Jeg var faktisk så fræk at spørge, om hun ville sponsorer et forløb til mig på et af hendes feminin Business forløb kun med henblik på Min prinsesse drøm. Jeg vidste at det var et “long shot”, da andre virksomhedsejere står i kø for at komme på hendes kurser. Men ganske overraskende vendte Dorte tilbage til mig med et JA!!!!

Starter i dag

Forløbet hos Dorte starter i dag, og rent planmæssigt er det nok det mest stressende tidspunkt på året i forhold til Min prinsesse drøm 2018, som løber af stablen i uge 37. Dog lover jeg at være en god studerende og give den max skalle, for at få det bedste ud af det.

Håber I vil følge min rejse, samt de mange spændende tiltag, som allerede er i støbeskeen for Min prinsesse drøm. Hvis du har lyst til at se, hvad jeg skal lære lidt omkring, så tjek Dortes hjemmeside ud her: Feminin Business

Jeg glæder mig meget til at komme i gang, og giv endelig et stort like til Dorte Lytje og hendes store donation til Min prinsesse drøm..

Kh Marion