Rikke Bruun-Mortensen var årets prinsesse ved Børnekarneval 2018 i Aalborg. Hun har dancestudiet Dance Action og lever af hendes passion for dans og undervisning. Rikke er ambassadør for Min prinsesse drøm.

 

Navn: Rikke Bruun-mortensen

Alder: 47 år

Stjernetegn: Krebs

Sygdom: Ingen

Yndlingsfarve: Turkis

Yndlings dyr: Hest & hund

Yndlingssang: Har mange

Yndlingsbog: Har mange

Min livret er: Fisk

Mit favorit-snoller er: Slikkepinde

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være:  Kærlig, energisk & rummelig

Jeg er god til at: Danse, tale & forstå mennesker

Jeg er gladest, når: Danser

Mit højeste ønske er at:  At kunne bevare ro og balance i mit liv

Den nemmeste måde, at gøre mig glad på, er: At vise mig kærlighed

Sidst jeg græd var: Da jeg var til begravelse

Hvis jeg vandt en million ville jeg: Gi min familie en stor rejse, holde en fest og gemme resten.( måske shoppe lidt)

Jeg vil gerne blive bedre til:  At passe på mig selv. Sætte tempoet lidt ned ind imellem.

Når jeg bliver gammel, vil jeg: Stadig danse. fylde mit liv med rejser og eventyr.

Det, jeg er mest stolt af at have opnået i mit liv, er: Mit dansestudie der skaber og former de mest fantastiske børn og unge. Det miljø og sammenhold vi her der og haft i 23 år.

Hvordan er jeg kommet med i Min prinsesse drøm:  Jeg blev spurgt om Aalborg karneval måtte kåre mig til Prinsesse af karnevalet, og som 47 år gav det mig ikke nok mening. Jeg kontaktede Marion og hørte om ikke det var noget hun kunne se muligheder i. Alt få fokus på og gi de børn en fantastisk oplevelse.

Hvad er mine fremtidsønsker for Min prinsesse drøm:  Jeg ønsker at gøre noget for Min prinsessedrøm som gir fokus og midler til ,at flere får mulighed for at drømme sig væk. Lære folk om glæden ved at gi.