Min datter som har været syg i mange år..

Min datter som har været syg i mange år, var så heldig at blive kontaktet af børnecancerfonden, hun kunne blive prinsesse for en dag. Sarah har aldrig haft mulighed for at være prinsesse fordi hun har brugt hele sin barndom på alvorlige sygdomme.  Men nu skulle det være!!

Det er skønne Marion som syntes at alvorlige syge piger skulle have chancen for at udleve deres prinsesse drømme!  Og det skal jeg love for at den blev udlevet den drøm.

Vi kom frem til Gisselfeldt slot..

Vi kom frem til Gisselfeldt slot og blev modtaget at det skønneste hofdame hold. Totalt overvældende,  det var de dejligste mennesker vi længe har mødt. Vi kom ind til de fineste prinsessebord, fyldt med lyserødt slik og prinsesseting. Det var så fint. Tante trine som var med og jeg ( mor til Sarah ) fik vækket vores indre prinsesse tror jeg lige på.. Nå men det var jo Sarahs dag, og skal love for de nussede og pussede om min prinsesse. Hun blev virkelig behandlet som en prinsesse!!! Hun blev stylet af søde Maria, og hun blev så smuk.

Tænk inde bag trolden gemte sig en prinsesse, en meget smuk  en. Det var så rørende at se hende  komme ud og forvandlet med den smukkeste kjole og makeup og håret sat så smukt. Så fik hun taget en masse billeder af fotografen. Alle var så søde og virkelig hjælpsomme den dag ☺ hun prøvede 2 forskellige kjoler, og de var smukke  på hende begge 2.

Der var også en kæmpe kasse med de skønneste gaver ( som om de ikke havde fået nok) endnu mere overvældende. Så jeg kan uden at lyve sige det har været Sarahs bedste dag nogensinde, og hun fik selv skaffet sig en aftale med stylisten til hendes konfirmation til maj 2017. Så tak fordi Sarah fik den fantastiske chance, det glemmer vi aldrig!!

Knus og tusind tak fra Susan og Sarah