En dag på havet

Forestil dig, det er en varm sommerdag. Du har det varmt, og du trænger til noget frisk luft. Du beslutter dig for, at du vil ud og opleve havet. Men du har intet skib. Øv! Hvad gør du så? Du bliver tung og trist, imens du går rundt på stranden og sparker til alle de små sten, grene og blade du møder på din vej. Du kigger ud over havet. Hvordan kan du dog kommer ud og oplevet det? Der må da være en måde.

Læs resten af historien “På havet” ved at klikke på knappen herunder. Scroll også længere ned på siden og se, hvad du ellers kan lave.

Lav dit eget skib

Lav dit eget skib ud af en mælkekarton, et sugerør og et stykke papir eller karton. Se videoen om, hvordan du bygger dit eget skib. Så er du klar til at sejle ud på det store blå hav.

Lav dit eget fiskespil

Lav dit eget fiskespil – se videoen og lær hvordan.

Lav en haj flip-flapper

Klik på “Hent PDF-filen” herunder og få opskriften på, hvordan du laver din egen haj-flip-flapper. Det er nemt. Bare følg trin-for-trin guiden.

Tag med på en fantasi-rejse

Forestil dig, at du fik lov til at dykke ned i havet en dag. Hvad ville du opleve, og hvilke dyr ville du se? Hent arket nedenunder, få en voksen til at printe arket og tegn og farvelæg din dag på havet. Alt kan ske. 

Lad os holde kontakten

Hold dig opdateret på vores arbejde. Følg os på de sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Rødehusvej 90, 9560 Hadsund